Skip to main content

Etätapaaminen aivokasvainpotilaille ja heidän läheisilleen

Ryhmä järjestetään keskiviikkona 29.4.2020 klo 16–17:30 Teams-kokouksena.
Ryhmän vetäjänä toimii Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen neuvontahoitaja Kirsi Roos. Ilmoittautuminen ryhmään 27.4. mennessä.

Verkkoryhmä toteutetaan Microsoft Teamsissa, joka on maksuton videopuhelusovellus.  Ryhmään voi osallistua tietokoneella tai puhelimella selaimen tai Teamsin oman sovelluksen kautta. Edellytyksenä on vain internet-yhteys ja sähköpostiosoite.

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse linkki, jonka kautta ryhmään pääsee liittymään. Jokainen osallistuja saa etukäteen osallistumisohjeet Teamsiin liittymisestä ja Teamsin käyttöä voidaan myös testata etukäteen yhdessä ryhmän järjestäjän kanssa.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Kirsi Roos p. 044 730 3303 tai kirsi.roos(at)essy.fi

Ryhmässä tapaat toisia samankaltaisessa tilanteessa eläviä henkilöitä, joiden kanssa voit vaihtaa kokemuksia ja ajatuksia. Syövän kanssa elämiseen saattaa liittyä monenlaisia vaiheita, jolloin voi ajoittain tuntua siltä, että oman elämäntilanteen jakaminen tai muiden vastaavassa tilanteessa elävien kokemusten ja ajatusten kuuleminen voivat tuoda uusia näkökulmia. Ryhmään voi osallistua myös potilaan läheinen.

Original event page (opens in a new window)