Skip to main content

Fuck Cancer -kahvit verkkovertaistukiryhmä

Fuck Cancer -kahvit verkkovertaistukiryhmä on tarkoitettu syövän sairastaneille ja syöpää sairastaville 18-40-v. nuorille aikuisille koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelta. Kahveilla pääsee tapaamaan muita saman kokeneita ja jakamaan kokemuksia nyt etänä verkkovertaistukiryhmässä. Kahveilla ovat mukana yhdistyksen sairaanhoitaja Minna sekä vertaistukiryhmänohjaaja Sara.

12.5. klo 17-19 Verkkovertaistukiryhmä. Tapaamisen välineenä käytetään Microsoft Teamsia. Osallistuaksesi tarvitset joko älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen, jossa on kamera ja mikrofoni. Ryhmään otetaan mukaan enintään 10 osallistujaa, jotta vertaistuki ja keskustelu onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu mukaan ma 11.5. klo 12.00 mennessä minna.kaartinen@pohjois-karjalansyopayhdistys.fi tai 050 5151 288
Ilmoittautumisen yhteydessä saat ohjeet Teamsiin ja verkkovertaistukiryhmään liittyen, sekä lähetämme sinulle sähköpostiin linkin, jonka kautta osallistuminen tapahtuu.

Tule rohkeasti mukaan 🙂

 

 

Original event page (opens in a new window)