Skip to main content

Lappeenrannassa Weerojen Roosa nauha -reippailu 22.9.

LC Weerat järjestävät hyväntekeväisyystapahtuman Roosa nauha -hengessä perjantaina 22.9.2023 klo 17-20. Tule mukaan iloiseen pinkkiin tunnelmaan!

Reippailun lähtö- ja päätepiste on Lappeenrannan kaupungintalon edustatorilla. Ohjattu 4 km:n kävelyreitti reitti kulkee keskustan alueella (esteetön). Kävellä voi myös lyhyemmän 1 km lenkin, jolla ei ole tienylityksiä. Tapahtuma aloitetaan Saimaan Syöpäyhdistyksen tervetulosanoilla ja KehonPolun Katja Purasen ohjaamalla alkulämmittelyllä. Musiikkia mennen ja tullen esittää paikallinen nuorten aikuisten bändi, soiton tarjoaa OP Etelä-Karjala. 500 ensimmäiseksi osallistumismaksunsa maksaneelle jaetaan paikan päällä Roosa nauha -heijastimet, jotka lahjoittaa LähiTapiola Kaakkois-Suomi.

Liput ennakkoon 15 €  verkkokaupasta -> Saimaan Syöpäyhdistyksen Sydänjälki-verkkokauppaan(opens in a new window) tai yhdistyksen toimistolta (käteinen/pankkikortti), Maakuntagalleria, Kauppakatu 40 D, Lpr. Lipun voi ostaa myös tapahtumapäivänä paikan päällä, hinta 20 €.

Päivittyvät ja ajankohtaisimmat tiedot tapahtumasta löydät -> LC Weerojen verkkosivuilta(opens in a new window)

Tapahtumaa tukemassa ja mahdollistamassa ovat  Lappeenrannan kaupungin liikuntatoimi, kulttuuritoimi ja tapahtumapalvelut, Etelä-Karjalan Osuuspankki, LähiTapiola Kaakkois-Suomi, Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu ry (EKLU), Nykymartat, Öljypuu Oy ja Mehiläinen Oy. Reippailutapahtuman suojelijaksi on lupautunut hyvinvointialuejohtaja Sally Leskinen.

Weerojen Roosa Nauha reippailureitti(opens in a new window)

Original event page (opens in a new window)