Skip to main content

Parikurssi eturauhassyöpää sairastaville

Kurssi on tarkoitettu eturauhassyöpää sairastaville. Kurssin tavoitteena on, että kuntoutujat saavat tukea sairauden aiheuttamassa muutostilanteessa. Kuntoutuksella pyritään myös vahvistamaan voimavaroja ja elämänhallintaa sekä tarjoamaan keinoja, joilla jatkaa mahdollisimman täysipainoista elämää sairaudesta huolimatta.

Kuntoutus toteutetaan ryhmäkuntoutuksena. Jokaisen kuntoutujan tarpeet ja tavoitteet pyritään huomioimaan myös yksilöllisesti.

Kurssi sisältää muun muassa monipuolista tekemistä, ryhmäkeskusteluja ja pienryhmätyöskentelyä sekä yksilöllisiä keskusteluja ja tapaamisia kuntoutusasiantuntijoiden kanssa.

Kurssi on parikurssi, jolle osallistutaan yhdessä puolison, kumppanin tai tukihenkilön kanssa.

Lue lisää maksuttomasta kurssista ja hae mukaan.

Haluaisitko osallistua jollekin toiselle kurssillemme?
Järjestämme maksuttomia kuntoutuskursseja ympäri vuoden. Osa kursseista on tarkoitettu tiettyä syöpää sairastaville ja osa kaikille syöpää sairastaville syöpäsairaudesta riippumatta. Kursseja järjestetään yksilö-, pari- ja perhekursseina. Osa perhekursseista on tarkoitettu perheille, joissa on syöpää sairastava aikuinen ja osa perheille, joissa on syöpää sairastava lapsi. Kaikki kurssimme sekä majoittuminen Meri-Karinassa täysiylläpidolla ovat maksuttomia.

Tutustu koko kurssivalikoimaan ja hae mukaan.

Original event page (opens in a new window)