Skip to main content

Pilatesta etänä aloittelijoille

Järjestämme viisi maksutonta Pilates-tuntia rintasyöpään sairastuneille verkossa. Tunnit sopivat vasta-alkajille.

“Liike on lääke ja tee edes kevyesti, pienesti omaa kehoa kuunnellen ennen kuin jättäisit kokonaan tekemättä.”

Online-tunnit pidetään Zoom-sovellusta hyödyntäen. Ilmoittautuneet saavat  sähköpostiin ohjeet liittymiseen tunnille.

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella viimeistään 11.11.(opens in a new window)

Lisätietoa tunneista

Kehonhuoltotunti 30-35 min koostuu kolmesta eri osiosta. Ensimmäisessä osiossa tehdään liikkeet rauhallisesti  tuolilla istuen (10 min), toisessa osiossa tehdään pumppaavia virtaavia liikkeitä seisten. Tässä osiossa on myös tasapainoharjoituksia (10 min). Viimeisessä osiossa tehdään lattiatasossa helpot ja tehokkaat lihaskunto-osuudet erityisesti keskivartaloa vahvistaen. Tunnin lopuksi kudoksia avaavia venytyksiä ja loppurentoutus.

Osallistuja voi halutessaan osallistua vain tietylle osiolle tai jumpata koko jumpan oman kunnon mukaan ja omaa kehoa kuunnellen. Jos online-aika ei sovi sinulle, voin lähettää jumpasta linkin sähköpostiosoitteeseen ja voit jumpata itselle sopivaan aikaan.

Ohjaaja Ritva Kuha

Olen 59-vuotias kahden lapsen äiti, vaimo ja Pilatesohjaaja. Heinäkuussa minulla todettiin rintasyöpä, joka on levinnyt vatsaan ja luustoon. Minua ei leikata vaan hoidetaan lääkkeillä. Elinikäennuste minulle annettiin neljä vuotta. Onneksi olen  perinyt äidin maidossa  positiivisuuden ja uskon ihmeisiin. Olen päättänyt ”selättää” tämän syövän.

Tervetuloa kokeilemaan kehoa ja mieltä kohentavaa jumppatuntia kanssani. Mottoni on aina ollut, että liike on lääke ja tee edes kevyesti, pienesti omaa kehoa kuunnellen kuin jättäisit kokonaan tekemättä.

Odotan sinua mukaan lempeille, nestekiertoa edistäville ja mieltä kohentaville tunneilleni.

Voi myös seurata facebookissa Body & Mind Ritva Kuha(opens in a new window) videopäiväkirjaa syöpäsairauteni tunnelmista.

Jumppaterveisin
Ritva Kuha
www.ritvakuhapilates.fi(opens in a new window)

Original event page (opens in a new window)