Skip to main content

Positiivista psykologiaa arkeen -yksilökurssi

Kurssi on trakoitettu sinulle, joka olet sairastanut syövän ja olet palaamassa työelämään tai olet jo työelämässä. Sinulla on masennusta, uupumusta, ahdistusta tai kaipaat tukea mielen hyvinvointiin arjen keskellä. Haluat saada työkaluja pitkäkestoiseen hyvinvointiin positiivisen psykologian, liikunnan ja erilaisten rentoutusmenetelmien avulla.

Kurssi tarjoaa sinulle tukea pitkäkestoiseen hyvinvointiin ja edistää mahdollisuuksiasi mielekkääseen elämään positiivisen psykologian avulla lisäämällä voimavaroja arkeen. Kurssilla saat työkaluja merkitykselliseen elämään vahvistamalla henkilökohtaisia vahvuuksiasi ja opit mitkä asiat vaikuttavat hyvän elämään ja resilienssikykyyn. Saat myös tukea stressinhallintaan erilaisten rentoutusmenetelmien ja liikunnan kautta. Myös kehon ja mielen yhteyttä vahvistetaan kurssin aikana.

Hakuaika kurssille päättyy 29.12.2023.

Lue lisää maksuttomasta kurssista ja hae mukaan.

Haluaisitko osallistua jollekin toiselle kurssillemme?

Järjestämme maksuttomia kuntoutuskursseja ympäri vuoden. Osa kursseista on tarkoitettu tiettyä syöpää sairastaville ja osa kaikille syöpää sairastaville syöpäsairaudesta riippumatta. Kursseja järjestetään yksilö-, pari- ja perhekursseina. Osa perhekursseista on tarkoitettu perheille, joissa on syöpää sairastava aikuinen ja osa perheille, joissa on syöpää sairastava lapsi. Kaikki kurssimme sekä majoittuminen täysiylläpidolla ovat maksuttomia.

Tutustu koko kurssivalikoimaan ja hae mukaan.

Original event page (opens in a new window)