Skip to main content

Sykerö: infektioriskitön liikuntakerho FightBack -salilla

Sykerö aloittaa infektioriskittömän liikuntakerhon sykerölapsille maaliskuussa. Kerhoa pidetään keväällä 2019 kuusi kertaa (7.3., 21.3., 4.4., 18.4., 2.5., 16.5.) ja se järjestetään Fight Back Empowering -salilla osoitteessa Linnankatu 49a, 20100 Turku. Kerhoa vetävät LSSY:n lastenohjaajat. Liikuntakerho jakautuu kahteen ryhmään:

  • klo 17-18 alle kouluikäiset
  • klo 18-19 kouluikäiset

Liikuntakerho on tarkoitettu kaikille liikunnasta pitäville, mitään ei tarvitse osata etukäteen. Kerho sopii kaikille halukkaille ja lasten erityistarpeet otetaan huomioon. Liikuntakerhossa on mm. temppuilua, palloilua, sirkustelua ja musiikkiliikuntaa. Toivomme, että ilmoitatte lapsenne liikuntakerhoon sunnuntaihin 3.3. mennessä sähköpostitse sykero@lssy.fi. Ilmoittautumisviestissä ilmoita:

  • keitä osallistuu (nimi ja ikä)
  • onko lapsella jotain erityistarpeita
  • toiveet liikuntakerholle
  • vanhemman puhelinnumero, josta vanhemman saa kiinni tunnin aikana, jos tarvetta

Ilmoittautuminen ei ole sitova ja lapsi voi osallistua mukaan esimerkiksi vain kerran tai kaikkina kertoina. Mukaan voi tulla myös myöhemmin, ilmoitathan silloin tulostasi. Lisätietoa kerhosta saat sähköpostitse osoitteesta sykero@lssy.fi tai lapsiperhekoordinaattori Pia Ilvekseltä sähköpostitse pia.ilves@lssy.fi tai puhelimitse 044 451 5655 (ma ja ke). Ilmoittautuneille lähetetään lisätietoja sähköpostitse 4.3.

Original event page (opens in a new window)