Skip to main content

Sykerö: kiipeilykokeilu

Sykerön ensimmäinen kiipeilykokeilu K2-kiipeilykeskuksessa oli todella pidetty! Nyt onkin vihdoin vuorossa toinen kokeilumahdollisuus! Nyt kaikki Sykerön koululaiset mukaan kokeilemaan seinäkiipeilyä kiipeilykeskuksen Sophien ohjauksessa.

Tapahtuma on tarkoitettu infektioriskin ohittaneille ja infuusioportin tai katetrin poistossa olleille sekä sairastuneen sisaruksille. Sykerön kokeilukerran aikana K2-keskus ei ole auki muille kiipeilijöille.

Ilmoittautuminen sähköpostitse sykero@lssy.fi. Kerrothan viestissäsi lapsen tai nuoren nimen ja iän sekä onko osallistujalla aikaisempaa kiipeilykokemusta. Saat paluuviestissä tiedon siitä, onko lapsi mahtunut ryhmään mukaan vai jäänyt varasijalle.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Etusija kiipeilykokeiluun osallistumiseen on heillä, jotka eivät vielä olleet mukana ensimmäisellä kokeilukerralla. Mukaan mahtuu maksimissaan 10 kiipeilijää.

Kiipeily on liikuntamuoto, joka muun muassa vahvistaa lihaskuntoa, kehittää tasapainoa ja koordinaatistoa sekä mahdollistaa jokaisen yksilöllisen tekemisen oman kunnon ja taitotason mukaan.

Mikäli kiipeilykokeilu kiinnostaa, mutta ajankohta ei ole sopiva, laitathan tiedon Sykerön sähköpostiin. Mikäli halukkaita riittää, kiipeilykokeilu pyritään järjestämään uudestaan keväällä.

Original event page (opens in a new window)