Skip to main content

Avoin vertaistukiryhmä syöpään sairastuneiden läheisille Helsingissä

Tule mukaan avoimeen vertaistukiryhmään, joka on suunnattu syöpään sairastuneiden läheisille! Olet lämpimästi tervetullut mukaan läheisesi syöpädiagnoosiin, elämäntilanteeseen tai potilaan polun vaiheeseen katsomatta – ja ne huomioiden!

23.4.2024 kerralla mukana on palliatiiviseen hoitoon erikoistunut lääkäri keskustelemassa osallistujien kanssa palliatiivisesta hoidosta; mitä palliatiivisella hoidolla tarkoitetaan, mitä se on ja mitä se ei ole?

Kohtaamisissa maksuton kahvitarjoilu.

Kokoonnumme kerran kuukaudessa Helsingin Pohjois-Haagassa, Tukiyhdistys Majakka ry:n tiloissa. Ryhmän vetäjänä toimii Eija Wallinheimo (sosionomi YAMK), jolla on itsellään omakohtaista kokemusta lähimmäisensä sairastumisesta syöpään.

Ryhmä on tarkoitettu kaikille syöpään sairastuneiden läheisille (sinun ei tarvitse olla omainen), jotka haluavat jakaa ajatuksia, surua, toivoa tai pohtia omaa elämäntilannettaan sekä omaa jaksamistaan ryhmässä. Ryhmä on avoin, eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Läheisten ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa tiistai-iltaisin klo 18.00-19.30 osoitteessa Teuvo Pakkalantie 1A, 00400 Helsinki.

Julkiset kulkuneuvot esim. Raide-Jokeri, 40, 41, 56 tuovat kävelymatkan päähän. Omalla autolla kulkeville löytyy ilmaista parkkitilaa läheisen K-supermarketin parkkipaikalta (ilmainen 2h parkkikiekolla).

 

Lisätietoja ryhmästä ja sen toiminnasta voit tiedustella suoraan Eijalta: 050 469 8222 (myös tekstiviestit tai WhatsApp) tai säshköpostitse eija.majakkary@elisanet.fi.

 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan juuri sellaisena, kuin olet ja niiden tunteiden sekä kokemusten äärellä, joiden aika nyt on!

Original event page (opens in a new window)