Skip to main content

Etäpilatesta tarjolla kesään saakka!

Tervetuloa pilatestunneille etänä Zoom-videoyhteyden kautta! Voit ilmoittautua kaikille kerroille tai yksittäisille tunneille. Tunnit on tarkoitettu kaikille syöpään sairastuneille, jotka haluavat kokeilla tai jatkaa pilatesharjoittelua.

Tunteja järjestetään vielä kevätpuolella seuraavasti:

1) ke 13.5. klo 17-18
2) pe 15.5. klo 10-11
3) ma 18.5. klo 10-11
4) ke 20.5. klo 17-18
5) ke 27.5. klo 17-18 
6) pe 29.5. klo 10-11
7) ke 3.6. klo 17-18
8) pe 5.6. klo 10-11
9) ke 10.6. klo 17-18
10) pe 12.6. klo 10-11

Tunnit alkavat taas kesän jälkeen elokuussa ja jatkuvat joulukuulle. Tarkemmasta aikataulusta tiedotetaan kesän aikana.

Pilatesosuuden kesto on n. 45 min ja sen jälkeen voi viettää n. 10-15 min yhdessä harjoituksista ja muusta keskustellen.

Pilates on kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa tasapainoisesti kehon kaikkia lihaskerroksia, parantaa kehontuntemusta ja tasapainoa sekä ylläpitää ja parantaa ryhtiä sekä mm. selän terveyttä. Kurssilla harjoitellaan muun muassa lantion, rintakehän ja hartiakaaren hallintaa sekä liikkuvuutta ja pilatesharjoittelun oikeaoppista hengitystekniikkaa.

Kurssin ohjaajana toimii pilatesohjaaja, SPS-Trainer sekä tanssitaiteen maisteri Kirsi Oinonen. Kirsi toimi pitkään tanssinopettajana, mutta on viime vuosina keskittynyt pilateksen, spiraalistabilaation sekä faskiaharjoittelun ohjaamiseen. Pilatesta hän on ohjannut kymmenen vuoden ajan.

Pukeudu siten, että sinun on miellyttävä tehdä harjoituksia ilman, että vaatteet kiristävät. Tarvitset myös maton/alustan ja jonkinlaisen pienen pään korokkeen (esim. tyyny tai pehmeä kirja). Jos sinulta löytyy muitakin välineitä, ota ne ihmeessä käyttöön.

Paikkoja on rajoitetusti, tunnit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kullekin kerralle mahtuu max. 15 osallistujaa. Ilmoittautumiset mahdollisimman pian Emmille osoitteeseen emmi.toivonen(at)syopapotilaat.fi. Kerro viestissä selkeästi mille kerroille ilmoittaudut ja ilmoita oma sähköpostiosoitteesi. Osallistujille lähetetään osallistumislinkki yleensä tuntia edeltävänä päivänä.

Lämpimästi tervetuloa sekä uudet että vanhat osallistujat!

Suomen Syöpäpotilaat ry ei vakuuta osallistujia, joten osallistuminen on omalla vastuulla. 

 

Kuva: Emma Andersson

Original event page (opens in a new window)