Skip to main content

EUPATI-webinaari: Kliiniset tutkimukset käytännössä

Millaista on osallistua kliiniseen tutkimukseen ja mitä tutkimuksissa käytännössä tapahtuu? Miten etälääketutkimukset poikkeavat perinteisistä tutkimuksista, joissa potilaiden seuranta tapahtuu esimerkiksi sairaalassa?

Webinaarissamme 17.2. klo 17-18 tutustutaan kliinisiin tutkimuksiin tutkimushoitajan näkökulmasta (nimi vahvistetaan pian) ja etälääketutkimuksiin Henna Alangon johdolla. Alanko on laatinut lopputyönsä etälääketutkimuksista farmaseuttisen lääketieteen maisteriohjelmassa Duisburg-Essenin yliopistossa Saksassa. Webinaarissa on mahdollista esittää kysymyksiä chatissä tai suullisesti ja niitä voi myös lähettää etukäteen osoitteeseen info@fi.eupati.eu

Tilaisuus on tarkoitettu erityisesti potilaille ja potilasjärjestöjen edustajille sairausryhmään katsomatta, mutta se on avoin aivan kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Webinaarin alustukset tallennetaan ja tallenne ovat ilmoittautuneiden katsottavissa kuukauden ajan tapahtuman jälkeen. Keskustelu sen sijaan jää paikalla olevien väliseksi, eli kysymyksiä ei tallenneta.

Ilmoittaudu mukaan Zoomissa! Saat linkin suoraan sähköpostiisi suoraan Zoomista – tarkistathan myös roskapostin.

Lisätiedot info@fi.eupati.eu tai puh. 045-1046509/Marketta Liljeström.

Suomen Syöpäpotilaat ry koordinoi EUPATI Suomen toimintaa. Lisätietoja osoitteessa fi.eupati.eu.

Original event page (opens in a new window)