Skip to main content

Hämeenlinna: Oma matkani taidekurssi STEA

Kurssi järjestetään keskiviikkoisin 16.2., 23.2., 9.3., 16.3., 23.3., 30.3., 6.4. ja  13.4.2022 klo 16:30-19:30.
Paikka:
Art and Joy:n luova olotila Omata Hämeenlinnan Verkatehtaalla, Viipurintie 4. Tilan sisäänkäynti on Verkatehtaankuja 2, Hämeenlinna.

Oma matkani, on taidekurssi syöpään sairastuneille, joiden syöpähoidot ovat päättyneet alle 5-vuotta sitten tai jotka sairastavat kroonista syöpää.

Kurssi antaa sinulle mahdollisuuden ilmaista ja tutkia omaa elämääsi ja matkaa luovan ilmaisun kautta syöpäsairauden aikana tai jälkeen. Kuka minä olen nyt? Mitä matkassani on? Mitä tarvitsen? Kuinka haluan jatkaa? Osallistuaksesi et tarvitse mitään taiteellisia erityistaitoja, kaikki on sinussa. Kurssi keskittyy yksilötyöskentelyyn (mm. kuvallinen ilmaisu, luova kirjoittaminen, keho- ja liikemeditaatio, liike/tanssi) mutta jaamme prosessia/kokemuksia myös parin/ryhmän kanssa luottamuksellisessa ilmapiirissä.

Kurssin ohjaajina toimivat ekspressiivinen taideterapeutti Rina Dhakal sekä Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen neuvontahoitaja Marja Sarvi.

Kurssi on täynnä! Voit kysyä peruutuspaikkoja Marja Sarvelta p. 044 730 3305

(Kurssille haetaan täyttämällä ja lähettämällä hakemuslomake 31.1.2022 mennessä. Hakemuslomakkeeseen pääset tästä linkistä Sähköinen hakemuslomake Oma matkani taidekurssille (Webropol)(opens in a new window) Mikäli sähköisen lomakkeen täyttäminen ja/tai lähettäminen ei onnistu, voit pyytää paperisen lomakkeen.)
Kurssille valitaan enintään 6 osallistujaa hakemusten perusteella. Kurssi on osallistujille maksuton.

Lisätietoja ja lomakkeiden pyynnöt: Neuvontahoitaja Marja Sarvi p. 044 730 3305.

Original event page (opens in a new window)