Skip to main content

Helsinki: Hyvinvointia luonnosta -avokurssi STEA

 

Avokurssi pitkäaikaista, kroonista syöpää sairastaville viisi kertaa tiistaisin 17.8., 24.8., 31.8., 7.9. ja 14.9.2021 klo 15–17. Paikkana on Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen tilat Helsingissä, Itämerenkatu 5 A, 6. kerros sekä sen lähiympäristössä. Kurssi toteutetaan pääsääntöisesti ulkona!

Kurssin tavoitteena on luontokokemusten ja liikunnan avulla saada positiivisia vaikutuksia osallistujien hyvinvointiin sekä vertaistukea toisilta saman sairauden kohdanneilta.
Tapaamiskerroilla tehdään erilaisia hyvinvointiharjoituksia, mm. kevyttä liikuntaa, rentoutusta lähiluonnossa, harjoitellaan aivojumppaa sekä tutustutaan villiyrtteihin niitä keräämällä ja kasvatetaan salaatteja ja kukkia.

Kurssin ohjaajina toimivat psykofyysinen fysioterapeutti Terhi Pyykönen sekä neuvontahoitaja Kirsi Roos.

Hae kurssille täyttämällä ja lähettämällä hakemuslomake 3.8.2021 mennessä. Hakemuslomakkeeseen pääset tästä linkistä Sähköinen hakemuslomake Hyvinvointia luonnosta -kurssille (Webropol)(opens in a new window)
Jos et onnistu lähettämään sähköistä hakemuslomaketta, voit myös ilmoittautua puhelimitse Kirsi Roosille p. 044 730 3303.

Kaikki hakemuksen lähettäneet haastatellaan ja kurssille valitaan 10 henkilöä. Kurssi on yksilökurssi ja osallistujille maksuton.

 

Lisätietoja kurssista: Kirsi Roos p. 044 730 3303 tai kirsi.roos(at)essy.fi

Original event page (opens in a new window)