Skip to main content

Helsinki: Hyvinvointia luonnosta -avokurssi pitkäaikaista, kroonista syöpää sairastaville

Kurssilla kokoonnutaan viisi kertaa tiistaisin klo 15-17 seuraavasti: 16.5., 23.5., 30.5., 6.6. ja 13.6.2023. Paikkana on Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen tilat Helsingissä, Itämerenkatu 5 A, 6. krs. sekä sen lähiympäristössä. Kurssi toteutetaan pääsääntöisesti ulkona.

Kurssin tavoitteena on luontokokemusten ja liikunnan avulla saada positiivisia vaikutuksia osallistujien hyvinvointiin sekä vertaistukea toisilta saman sairauden kohdanneilta. Tapaamiskerroilla tehdään erilaisia hyvinvointiharjoituksia, mm. kevyttä liikuntaa, rentoutusta lähiluonnossa, harjoitellaan aivojumppaa sekä tutustutaan villiyrtteihin niitä keräämällä ja kasvatetaan salaatteja ja kukkia.

Kurssille valitaan 10 osallistujaa hakemuksen ja haastattelun perusteella. Kurssi on yksilökurssi ja osallistujille maksuton.

Kurssille haetaan täyttämällä ja lähettämällä hakemuslomake 2.5.2023 mennessä. Hakemuslomakkeeseen pääset tästä linkistä Sähköinen hakemuslomake Hyvinvointia luonnosta -avokurssille (Webropol)(opens in a new window)

Lisätietoja kurssista saat neuvontahoitaja Kirsi Roosilta p. 044 730 3303 tai kirsi.roos(at)essy.fi

Original event page (opens in a new window)