Skip to main content

Helsinki: Pääkaupunkiseudun avoin vertaistukiryhmä, pikkujoulut

8.12. klo 17.30 Pikkujoulut, paikkana Ravintola 10. kerros (Original Sokos Hotel Vaakuna). HUOM! Ennakkoilmoittautuminen 2.12. mennessä, jotta ravintola osaa varautua oikeaan määrään ruokailijoita! Tulethan paikalle vain täysin terveenä. Tapahtumaan pääsyn vaatimuksena on koronapassi. 

Ilmoittaudu täällä: Ilmoittautuminen Pikkujoulut

Olet lämpimästi tervetullut mukaan pääkaupunkiseudun avoimeen vertaistukiryhmään, jota ohjaavat Rintasyöpäyhdistyksen kouluttamat vertaistukihenkilöt! Illat ovat suunnattu rintasyöpään sairastuneille ihmisille kaikissa potilaan polun vaiheissa. Vertaistukiryhmämme ovat turvallisia ja luottamuksellisia tiloja jakaa kaikkia sairauden herättämiä tunteita ja kokemuksia yhdessä toisen saman kokeneen kanssa, joka voi ymmärtää kokemaasi syvemmin oman kokemuksensa kautta.

Vertaistukiryhmiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Lisätietoja pääkaupunkiseudun  toiminnasta sähköpostitse helsinki@europadonna.fi.

Haluamme turvata toimintaamme osallistuvien terveyttä ja osaltamme ennaltaehkäistä koronaviruksen leviämistä eli huolehdimme turvaväleistä, hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Maskien käytöstä sovitaan ryhmässä.

Jaettu taakka on kevyempi kantaa! Olet tervetullut mukaan toimintaamme juuri sellaisena, kuin olet!

 

Original event page (opens in a new window)