Skip to main content

Helsinki: Pohditko työhön paluuta? -teemailtapäivä verkossa

Onnistuneeseen työhönpaluuseen vaikuttavat monet tekijät. Osallistu iltapäivään verkossa ja kuule, mitä kannattaa ottaa huomioon palatessasi työhön kuntoutujana. Tilaisuuden aiheina on mm. kuntoutusajan sosiaalietuudet, työhönpaluuneuvottelu ja työkyky.

Mukana Syöpätautien klinikan sosiaalityöntekijä Anne Saranpää, Etelä-Suomen Syöpäyhdistyksen neuvontahoitaja Satu Forsström ja Minä, syöpä ja työ hankkeen työelämäkoordinaattori Marketta Liljeström.

Torstaina 17.9.2020 klo 15–16:30 verkossa Teams-sovelluksella. Saat tarkemmat ohjeet osallistumista varten ilmoittautuessasi.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen 14.9. mennessä Satu Forsström p. 050 408 8420 tai satu.forsstrom(at)essy.fi

Verkkotapaamiset toteutetaan Microsoft Teamsissa, joka on maksuton videopuhelusovellus.  Ryhmään voi osallistua tietokoneella tai puhelimella selaimen tai Teamsin oman sovelluksen kautta. Edellytyksenä on vain internet-yhteys ja sähköpostiosoite. Osallistu sinulle sopivasta paikasta. Ryhmiin otetaan 6-8 osallistujaa kerrallaan. Tarkemmat ohjeet Teamsiin liittymisestä lähetetään ryhmiin ilmoittautuneille ja Teamsin käyttöä voidaan myös testata etukäteen ryhmän järjestäjän kanssa.

Original event page (opens in a new window)