Skip to main content

Helsinki: Vertaistukiryhmä rintasyöpää sairastaville

Vertaistukiryhmä järjestetään vuorotellen etäryhmänä ja kasvokkain kokoontuvana ryhmänä keskiviikkoisin klo 15:30–17 seuraavasti:

19.1. etänä Teams
16.2.
etänä Teams
16.3.
etänä Teams
13.4.
kasvokkain
11.5.
etänä Teams

Ryhmän kokoontumiset kasvokkain järjestetään Essyn Helsingin toimitiloissa osoitteessa Itämerenkatu 5 A, 6. krs, 00180 Helsinki

Ryhmän ohjaajana on koulutettu vertaistukihenkilö.

Tule vertaistukiryhmään tapaamaan toisia samankaltaisessa tilanteessa eläviä, joiden kanssa voit vaihtaa kokemuksia ja ajatuksia.
Voit ilmoittautua kaikkiin tai vaikkapa vain yhteen tapaamiseen oman tilanteesi mukaan.

Ilmoittautuminen viimeistään saman viikon maanantaina ennen tapaamiskertaa neuvontahoitaja Kirsi Roosille p. 044 730 3303 tai kirsi.roos(at)essy.fi

Verkkotapaamiskerrat toteutetaan Microsoft Teamsissa, joka on maksuton videopuhelusovellus. Voit osallistua tietokoneella tai puhelimella selaimen tai Teamsin oman sovelluksen kautta. Edellytyksenä on vain internet-yhteys ja sähköpostiosoite. Osallistu sinulle sopivasta paikasta. Ryhmään otetaan 6-8 osallistujaa kerrallaan. Tarkemmat ohjeet Teamsiin liittymisestä lähetetään ryhmään ilmoittautuneille ja Teamsin käyttöä voidaan myös testata etukäteen ryhmän järjestäjän kanssa.

Original event page (opens in a new window)