Skip to main content

Hyvän olon tunti: joogavenyttely ja äänimaljarentoutus PERUTTU!

HUOM! Koronavirustilanteen vuoksi kaikki Hyvän olon tunnit on toistaiseksi peruutettu!

Meri-Karinassa järjestetään hyvän olon tunteihin kuuluvia joogavenyttelytunteja, joihin sisältyy myös äänimaljarentoutus. Tunnit pidetään keskiviikkoisin 15.1.–22.4.2020 klo 19–20. Tunnit ohjaa Teija Kemppainen. Tunti sisältää rauhallisia kehoa ja mieltä hoitavia venytyksiä ja hengitysharjoituksia. Tunnin lopuksi äänimaljat johdattelevat kehon ja mielen syvärentoutukseen. Tunti poistaa jännitystä sekä rauhoittaa ja tasapainottaa hermostoa. Puethan päälle lämpimät, joustavat vaatteet sekä villasukat. HUOM! Tuntia ei pidetä keskiviikkona 5.2. Korvaava tunti pidetään keskiviikkona 29.4.

Ilmoittautuminen

Mikäli osallistut kausimaksulla, ilmoittaudu ennen tunnille saapumista lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ilmoittautumiset@lssy.fi. Kertamaksulla osallistuminen ei edellytä ennakkoilmoittautumista.

Kausimaksu

(sisältää 15 kertaa)

  •     80 euroa
  •     Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen jäsenet 60 euroa

Kertamaksu

(ei vaadi ennakkoilmoittautumista)

  •     10 euroa/kerta

Maksuvälineenä käy myös Smartum.

Meri-Karinassa järjestetään myös muita hyvän olon tunteja, jotka tarjoavat kokonaisvaltaista kehon ja mielen rentoutusta ja virkistystä sekä liikunnan iloa. Lajeina ovat lavis-lavatanssijumppa, nia sekä mindful body. Lue lisää tunneista ja ilmoittaudu mukaan!

Lisätiedot

Original event page (opens in a new window)