Skip to main content

Mindfulness-kurssi

Haluatko löytää elämääsi keinoja, joilla rauhoittaa oloasi? Käytkö ylikierroksilla tai onko pysähtyminen sinulle vaikeaa? Etsitkö helpotusta stressiin, matalaan mielialaan tai pitkäaikaisiin kiputiloihin? Arki voi tuntua usein stressaavalta ja elämäntahti kiireiseltä. Mindfulness eli hyväksyvä tietoinen läsnäolo voi auttaa löytämään tasapainoa vaikeidenkin elämäntilanteiden keskellä. Mindfulness-kurssilla vahvistetaan kehon ja mielen yhteistoimintaa sekä tietoista hyväksyvää läsnäoloa erilaisten harjoitteiden avulla.

Kurssiryhmä kokoontuu Meri-Karinan hyvinvointikeskuksessa tiistaisin 23.1.–.12.3.2024 klo 17–19. Kokoontumisia on kaikkiaan kahdeksan. Ryhmää ohjaa Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen psykologi Markus Kirjonen.

Kurssin hinta on 80 euroa, Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen jäsenille 40 euroa. Ryhmään otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä kahdeksan osallistujaa.
Ilmoittaudu kurssille tästä linkistä viimeistään 14.1.2024.

Mindfulness-kurssilla

  • tutustaan omaan mieleen ja harjoitellaan huomion palauttamista takaisin tähän hetkeen, mikä voi parantaa keskittymiskykyä, taitoa huomata olennainen kiireen keskellä, voimistaa luovuutta sekä lisätä palautumista, jaksamista ja hyvinvointia.
  • tutustutaan tietoisen hyväksyvän läsnäolon harjoitteisiin ja käydään yhdessä läpi harjoitteita sekä keskustellaan niiden aikana heränneistä kokemuksista.
  • tehdään kotona säännöllisesti harjoitteita, joiden tekeminen vie päivässä aikaa noin 30–45 minuuttia.
Original event page (opens in a new window)