Skip to main content

Peruttu – Potilastapahtuma Helsingissä 16.5.2020

Päivitys 12.3.

Toukokuulle suunniteltu tilaisuus on peruttu Suomen hallituksen 12.3.2020 antamien koronavirusohjeistusten myötä(opens in a new window). Ohjeistuksen mukaan kaikki yli 500 henkilön yleisötapahtumat tulee perua toukokuun loppuun asti, mutta harkintaa tulisi käyttää myös tätä pienempien tilaisuuksien osalta. Koska tapahtumamme on suunnattu syöpäpotilaille eli riskiryhmään kuuluville, emme voi harkintamme mukaan tilaisuutta järjestää. Olemme tästä hyvin pahoillamme.

Seuraamme viranomaistiedotusta ja tilanteen muuttuessa voimme miettiä jotakin muunlaista ratkaisua. Tämänhetkisen ohjeistuksen perusteella emme kuitenkaan voi tapahtumaa järjestää.

*************************************************************************************************************************

Sairastatko jotakin seuraavista: aivokasvain, GIST, gynekologiset syövät, haimasyöpä, keuhkosyöpä, melanooma, munuaissyöpä,  neuroendokriininen kasvain (NET), pseudomyxoma peritonei, sarkooma tai virtsarakkosyöpä? Järjestämme maksuttoman potilastapahtuman Finlandia-talolla Helsingissä lauantaina 16.5.2020, johon olet lämpimästi tervetullut.

Alustava ohjelma*

9:00-10:00 Ilmoittautuminen ja aamupalaa
10:00-10:05 Tervetulosanat
10:05-11:00 Luento: Syövänhoitojen sydänvaikutukset, Suvi Tuohinen
11:00-12:00 Verkostokohtaista ohjelmaa
12:00-13:00 Lounas
13:00-14:00 Luento: Vakava sairaus ja sen kanssa eläminen, Jan-Henry Stenberg
14:00-14:30 Luento: Mikä on iCAN?
14:30-15:00 Luento: Lääketutkimukseen osallistuminen
15:00 alkaen Päätöskahvit

*Muutokset ohjelmaan mahdollisia

Tapahtuma on maksuton, mutta huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Ymmärrämme, että kunto saattaa vaihdella tai flunssa iskeä, joten osallistumisen peruuttaaminen on luonnollisesti sallittu, eikä siitä aiheudu kuluja. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viipymättä osoitteeseen emmi.toivonen(at)syopapotilaat.fi. Peruuttamattomasta ilmoittautumisesta perimme päiväpaketin hinnan, joka on noin 74 euroa.

Voit ilmoittautua tapahtumaan tämän linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/A9EF31411DCA2B09.

Koronaviruksen vuoksi varaudumme seuraavasti:

Jos sinulla on mitä tahansa flunssan oireita pysy kotona, älä tule yhdistyksen tilaisuuksiin.

Lisäksi:

1. Jos vierailet Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) nimeämillä epidemia-alueilla (tällä hetkellä Manner-Kiina, Iran, Etelä-Korea, Italia, Tirolin alueen hiihtokeskukset Itävallassa, sekä Saksassa Nordrhein-Westfalenin osavaltio)) tai olet ollut kontaktissa sairastuneiden tai altistuneiden kanssa, pidättäydy osallistumasta yhdistyksen tapaamisiin 14 vuorokauden ajan altistuksesta.

Huomioithan, että lyhytaikainenkin oleskelu riskialueiden lentokentillä rinnastetaan matkustamiseen alueella.  Riskialueet saattavat muuttua, noudatamme THL:n määritelmää.

2. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Pese kätesi toimitiloihimme saapuessasi.

Muuta huomioitavaa:

Mikäli epäilet altistumista koronavirukselle, ole välittömästi yhteydessä paikkakuntasi terveydenhuoltoon esimerkiksi puhelimitse tai chatin kautta. Älä mene paikan päälle.

Seuraa viranomaisohjeistusta.
Suomessa viranomaisohjeistuksesta vastaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL. Ulkoministeriö vastaa matkustusohjeista ja maakohtaisista matkustustiedotteista.

Suomen Syöpäpotilaat peruu tilaisuutensa heti, jos viranomainen niin ohjeistaa, vaikka emme ehtisi erikseen asiasta tiedottaa.

Otamme tällä hetkellä vastaan ilmoittautumisia tapahtumaan normaaliin tapaan, vaikka se voidaan joutua perumaan. Tiedotamme tilanteen kehittymisestä verkkosivuillamme ja Facebookissa. Ilmoittautumisen päätyttyä tiedotamme mahdollisista muutoksista suoraan ilmoittautuneille henkilöille sähköpostitse.

 

 

Kuva: Marcos Luiz Photograph(opens in a new window)Unsplash(opens in a new window)

Original event page (opens in a new window)