Skip to main content

Gynekologisten syöpien tietoisuuskuukausi: Seksuaalisuus & syöpä -webinaari + virtuaalikahvit vertaisten kesken

Tervetuloa Suomen Syöpäpotilaat ry:n Seksuaalisuus & syöpä -webinaariin keskiviikkona 20.9.2023 klo 17-18! Webinaari järjestetään Zoomissa, ja sen luennoitsijana toimii kätilö ja sairaanhoitaja Mari Päiväniemi.

Seksuaalisuus koskettaa kaikkia syöpään sairastuneita. Tässä webinaarissa luennoitsija puhuu yleisten seksuaalisuuteen ja syöpään liittyvien asioiden lisäksi gynekologisten syöpien erityispiirteistä suhteessa seksuaalisuuteen. Keskiviikko 20.9. on gynekologisten syöpien teemapäivä (World GO Day(opens in a new window)).

Webinaariosuuden jälkeen klo 18.00-19.30 on virtuaalisten vertaiskahvien aika gynekologisille syöpäpotilaille ja heidän läheisilleen! Kahveille halukkaat jaetaan Zoomissa ryhmiin. Keskusteluja ei tallenneta, ja ne on tarkoitettu sairastuneille sekä heidän läheisilleen. Tulemme jakamaan ryhmiä syöpätyyppien mukaan, ja toivon mukaan saamme läheisillekin oman kahviryhmän.

Ajatuksena on kokoontua kuin kahvipöydän ympärille tapaamaan vertaisia. Ryhmissä ei ole ohjaajaa, eikä erityistä ohjelmaa, mutta niissä voi jutella elämästä syöpää sairastavana tai läheisenä.

Webinaariosuus nauhoitetaan, ja webinaariin ilmoittautuneet saavat tallennelinkin sähköpostitse webinaarin jälkeen.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin sekä vertaiskahveille tästä(opens in a new window).

 

Syyskuu on gynekologisten syöpien tietoisuuskuukausi. Webinaaria on tukemassa GSK.

Original event page (opens in a new window)