Skip to main content

Sykerö: Junamatka ja kotieläinpuistokierros

Tervetuloa kesäiselle junamatkalle Humppilasta Jokioisille sekä kierrokselle maaseutu- ja kotieläinpuisto Elonkiertoon!

Kesäretki alkaa klo 10.00 Humppilan asemalta, jonne saapuminen omin neuvoin joko autoilla tai VR:n junilla. Humppilasta matka jatkuu höyryveturilla Jokioisille, jossa lounas ravintola Wendlassa. Lounaan jälkeen siirrytään Jokioisten kartanonpuiston alueen läpi maaseutu- ja kotieläinpuisto Elonkiertoon, jossa mahdollisuus tutustua vapaasti puiston esitelykohteisiin ja eläimiin.

Puistoon tutustumisen älkeen siirrymme junaan Jokioisten asemalla. Paluumatkalla pysähdymme Minkiön asemalle, jossa opastettu kierros veturitalleilla ja asema-alueella sekä mahdollisuus kokeilla resiina-ajelua. Omatoiminen ja -kustanteinenkahvitelu Elonkierrossa sekä Minkiön asemalla. Paluu höyryjunalla Humppilaan noin klo 16.45.

Retki sopii myös infekoriskissä oleville perheille. Ilmoitautuessasi kerrothan infekoriskistä. Infekoriskissä olevat voivat matkustaa junan avovaunussa ja sään salliessa ruokailla voi ulkona tai ruokalan vieressä olevissa kokoustiloissa.

Retkeen sisältyvät matkat höyryjunalla sekä lounas. Iltapäivän kahvittelut ovat omakustanteisia. Voit myös ottaa mukaan omia eväitä. Kävelyä matkalla tulee useampi kilometri, mutta junaan on mahdollista ottaa perheen pienimmille omia vaunuja, rattaita tai potkupyöriä.

Kesäretken järjestävät yhdessä Sykerö ja Syli ry. Varauduthan sään mukaisesto. Toteutuakseen retkelle on minimiosallistujamäärävaatimus.

Ilmoittautuminen osoitteseen sykero@lssy.fi viimeistään 30.6.

Original event page (opens in a new window)