Skip to main content

Verkossa: Vertaistukiryhmä pitkäaikaista syöpää sairastavien läheisille

Syöpäpotilaan läheisenä elämiseen saattaa liittyä monenlaisia vaiheita, jolloin voi ajoittain tuntua siltä, että oman elämäntilanteen jakaminen tai muiden vastaavassa tilanteessa elävien kokemusten ja ajatusten kuuleminen voivat tuoda uusia näkökulmia. Ryhmä tarjoaa paikan kokemusten, ajatusten ja tunteiden jakamiseen.

Vertaistukiryhmä järjestetään torstaisin klo 16–17:30 seuraavasti: 30.9.(Huom! aloitusta siirretty), 7.10., 14.10. ja 28.10.2021 Teams-videopuhelusovelluksella.
Ohjaajina ovat neuvontahoitajat Satu Forsström ja Marja Sarvi.

Verkkotapaamisissa käsittelemme teemoja ryhmästä nousseiden toiveiden mukaisesti käytännönharjoitteita hyödyntäen. Yhdessä etsimme keinoja omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen, miten ottaa puheeksi vaikeita asioita, miten käsitellä erilaisia tunteita. Saat myös käytännön tietoa hoitopolun eri vaiheista. Osallistuminen on maksutonta.

Ryhmään mahtuu 8-10 henkilöä.
Ilmoittautuminen 24.9.2021 mennessä Satu Forsströmille p. 050 408 8420, satu.forsstrom(at)essy.fi tai Marja Sarvelle p. 044 730 3305, marja.sarvi(at)essy.fi.
Mahdollisia vapaita paikkoja voi kysyä vielä ryhmän alkamisen jälkeen.

Verkkotapaamiset toteutetaan Microsoft Teamsissa, joka on maksuton videopuhelusovellus.  Ryhmään voi osallistua tietokoneella tai puhelimella selaimen tai Teamsin oman sovelluksen kautta. Edellytyksenä on vain internet-yhteys ja sähköpostiosoite. Osallistu sinulle sopivasta paikasta. Ryhmään otetaan 6-8 osallistujaa kerrallaan. Tarkemmat ohjeet Teamsiin liittymisestä lähetetään ryhmään ilmoittautuneille ja Teamsin käyttöä voidaan myös testata etukäteen ryhmän järjestäjän kanssa.

Original event page (opens in a new window)